Få mere ud af din have med flere hvilepladser

Der kan være forskellige grunde til, hvorfor du ikke får så meget brug ud af din have. Men det kan f.eks. være fordi, du ikke har nok hyggelige sidde- og hvilepladser rundt omkring.

Indret din terrasse med møbler

Hvis du har en terrasse, så er det oplagt at indrette med nogle behagelige havemøbler. Det kan være alt fra et havebord med tilhørende havestole til et afslappende loungesæt eller nogle liggestole. Det kommer helt an på, hvordan du foretrækker at bruge din terrasse.

Jo flere siddepladser og hyggekroge du har rundt omkring i din have, desto mere får du også lyst til at opholde dig udenfor. Derfor er det bestemt værd at gøre en indsats for at lave nogle rare siddepladser. Det er også en god mulighed for at samle venner og familie til hyggelige stunder.

Find en hyggelig havebænk

Ethvert sted i din have kan du placere en flot havebænk. På en havebænk kan du sidde og nyde din morgenkaffe eller få de sidste aftensolstråler. Det kommer helt an på, hvor du sætter den.

Det gode ved en havebænk er også, at du altid kan flytte rundt på den. Det er et enkelt og simpelt møbel, der nemt kan give dig en hyggelig siddeplads i din have.

Hæng et par hængekøjer op

Nogle gange har du brug for et sted, hvor du virkelig kan slappe af. Det kan være, hvis du gerne vil læse en bog eller har brug for et lille hvil. Derfor er det rart med nogle havemøbler, hvor du har mulighed for at ligge ned og slappe af.

Hvis du f.eks. hænger et par hængekøjer op, så har du altid et sted, hvor du kan ligge fuldstændig afslappet og uforstyrret. Men det kan lige så vel være i en behagelig solseng eller liggestol.