2022 guiden til en bedre have

Har du en have, men føler du ikke rigtigt, at du udnytter så meget, som du burde? Så har du heldigvis fundet den rette artikel. I denne 2022 guide til en bedre have får du nemlig helt konkrete råd til hvad du kan gøre, for at forvandle din have til det område, som det burde være!

Anlæg fliseareal

Hvis din have er stor, kan du med stor fordel tage en andel af den og i stedet lægge fliser. Med 30×30 fliser får du diversitet i dit udeareal, så det hele ikke er græs. Efter du har lagt dine 30×30 fliser har du nemlig et område at sætte dine havemøbler på. 30×30 fliser har på samme tid en håndterbar størrelse, så de er nemme at lægge.

Byg et hyggeligt bålsted

Bål og snobrød bør være en del af sommeren – hvert år. Hvis du er enig, kan du vælge at bygge et hyggeligt bålsted i din have. Alternativt kan du blot købe et færdigt bålsted. Det vil være en fordel at fjerne græsset under bålstedet, især hvis bålstedet er mere permanent.

Har du træer? Hængekøjen er perfekt til afslapning

Hvis du har træer i din have, som står nogenlunde tæt på hinanden, så er du heldig! Du bør bruge denne mulighed på at installere en hængekøje, som du kan montere i hvert træ. Det vil give haven et hyggeligt look og er et perfekt sted at tage en eftermiddagslur på en sommerdag.

Prøv disse have aktiviteter

Haven er som benævnt dit udeareal, derfor er det også et område, hvor du kan udfolde dig fysisk. Hvilke aktiviteter som egner sig til din have, vil afhænge af størrelsen på din have. De fleste vil have plads til et net, hvor du f.eks. kan spille badminton. Opstiller du dette, vil det være en god måde at få den ugentlige motion!