Vil du bygge garage? Læs med her

Det kan for mange være en stor fordel med en garage, hvor bilen kan holdes. Det kan dog være en smule svært, når denne skal bygges. Der er nemlig forskellige regler, som du skal følge, når der kommer til at bygge i skel – altså på din grund. Der kan for eksempel være regler, som vedrører sekundære bygninger på din grund, såsom en garage.

Få styr på regler omkring skel

Inden du kan gå i gang med at bygge din nye garage, er det vigtigt, at du først finder ud af, om du faktisk kan få lov til det. Der kan nemlig være diverse regler omhandlende byggeri i skel for det område, som du bor i. Vær derfor helt sikker på, at det faktisk er noget, som er tilladt, der hvor du bor.

Find regler vedrørende at bygge garage i skel her. For at kunne finde ud af, om du kan bygge garage på din grund, skal du kigge på lokalplanen for dit område. Derudover skal du også have tjekket bygningsreglementet. Det kan være en stor fordel at snakke med landinspektør, så du er helt sikker på, at du overholder de regler, som der er.

Hvem skal bygge garagen?

Når du først har helt styr på regler og lignende, kan du komme i gang med byggeriet af din garage. Så handler det faktisk bare om at finde ud af, hvem der skal bygge den. Hvis du ikke selv har så meget erfaring indenfor området, kan du finde fagfolk, der kan hjælpe dig med at bygge din nye garage.

På den måde er du også helt sikker på, at den i sidste ende bliver, som du gerne vil have den. Dette er altså guiden til dig, som gerne vil bygge en ny garage til bilen på sin grund.