Spar på strømmen med den rette udbyder

Vi ved det alle sammen, for det har ramt alle landets medier, og ikke mindst vores allesammens individuelle pengepunge, enten direkte eller indirekte: Strømpriserne er på himmelflugt – ligesom de øvrige energipriser (herunder gas, træflis m.fl.) er det. Indenfor det seneste års tid er energipriserne mere end tyve-doblet, og selvom priserne ganske vist lå på et ret lavt niveau oprindeligt, er det stadig en voldsom udvikling. Både for private husholdningerne og virksomheder og butikker, som på drastisk vis er blevet tvunget til at tilpasse sig.

Selvom der med angreb på gasledninger og fortsat krig og inflation ikke er umiddelbare udsigter til forbedringer, kan det heldigvis stadig være muligt at barbere sin elregning. I nogle tilfælde endda bare med et par enkelte klik.

Forskel på elpriserne hos de enkelte elselskaber

På et liberalt elmarked som det danske kan de enkelte leverandører – dem, som er privatkundernes primære forbindelse til elsystemet, konkurrere indbyrdes på områder som pris og service. Samtidig kan der være stor forskel på, hvordan der afregnes for strøm fra aftale til aftale og fra selskab til selskab. Et eksempel på en el-leverandør, som har barberet udgifterne ned til et minimum, er Nettopower, hvor man uden abonnement og oprettelsesgebyrer betaler en rate, som er 100% koblet på den aktuelle elpris. Dette Elselskab kan således være et særdeles oplagt valg, hvis du som mange andre følger med i de aktuelle elpriser i disse tider, og timer opvask og vaskemaskine mm. til om natten og midt på dagen. På både kort og langt sigt kan det nemlig vise sig at være den billigste løsning.

Skift af el-leverandør bør ikke stå alene

Det skal dog nævnes, at du med et skift af ellevarandør ikke med ét slag fikser økonomien. Det bør naturligvis suppleres med nogle andre elsparetricks – der findes masser af artikler på det store internet, som kan guide dig.

Øverst på formularen

Nederst på formularen