Sådan får du dit drømmegulv i det nye år

Hvis du er i gang med at enten renovere eller bygge et nyt hus, så er du klar over, hvor mange beslutninger der skal tages om alt. Gulvet skal der bl.a. tages stilling til, og der findes mange muligheder. Egetræsgulve er et hit, og det er der ikke noget at sige til. Læs med her og find ud af hvorfor.

Inviter naturen indenfor

Egetræsgulv er smukt i sig selv. Se udvalget her og bliv inspireret til de forskellige former for egetræsgulv du kan vælge. Når du vælger et egetræsgulv, så er det med flere fordele. Udover at det er utroligt smukt med et glimt af naturen, så er et egetræsgulv også det, som er det mest holdbare. Et egetræsgulv kan se levende ud, ligesom naturen. Grundet de mange revner og knaster, skabes der et naturligt gulv, som byder naturen indenfor. Dog findes der forskellige former for egetræsgulv. Læs her og find ud af hvilke.

Parketgulve

Parketgulve er lavet i en 3-lags lamelparket. Det er med til at øge holdbarheden på egetræsgulv, fordi der er mindre risiko for revner og sprækker. Derudover er det også med til at reducere fugt i gulvets lag. Hvis du er på udkig efter et super holdbart gulv, så bør du overveje et parketgulv.

Plank/Wideplank gulve

Er du til det mere klassiske og rene look, så er wideplank gulve noget for dig. Egetræsgulv med wideplank er et gulv med langt bredere planker end parketgulve. Wideplank er med til at skabe mere ro for øjnene, når de falder over et rum.

Stavparket

Hvis du er til det langt mere kreative, så skal du helt sikkert kigge på stavparket. Her har du mulighed for at udfolde din kreativitet, med et egetræsgulv, som har et sildebensmønster. Dette gulv vil passe godt ind i et moderne hjem.