Med et designgulv kan selv det kedeligste lokale hurtigt ligne en balsal!

Gulvet er det største og mest gennemgående interiør, vi har i vores huse, institutioner og offentlige steder. Et smukt gulv er med til at skabe stemning, og ikke mindst komfort alt efter hvilke fødder der skal gå på det. Om det er barnefødderne i vuggestuen eller de travle rejsende på togstationen, er et solidt og æstetisk gulv alt afgørende for et fuldendt look.

Hvem kan drage nytte af et designgulv?

Kort sagt, ville alle nok holde af et smukt gulv, men de former for designløsninger, som der er flest af, er mest rettede til offentlige og større virksomheder eller institutioner. Her er der snakke om designgulve i materialer som; epoxy, polyurethan og flydemørtel. Altså de store flader, som skal glattes ud, så at sige. For eksempel kunne et epoxy designgulv være en genial løsning til en form for børneinstitution, da der er mange muligheder for farver, glimmer og andre sansestimulerende designmuligheder. Et sådant gulv er derudover også meget holdbart, og mere dagligdagsvenligt end de sildebensflettede trægulve er. Lige meget hvad man er til, er der mulighed for at få sine ønsker opfyldt i form af et designgulv, som passer til dig.

Designgulv til privaten

Dermed ikke sagt, at det udelukkende er institutioner, som kan drage nytte af designgulve – for det kan privaten også snildt. Dette kunne for eksempel være i forbindelse med en større renovation, hvor man går efter Newyorkerstilen, hvilket har sin helt egen kategori indenfor designgulve. Et typisk New Yorker gulv vil være et råt betongulv, som kan give følelsen af at være direkte på Central Station. Dette gulv er i den grad også slidstærkt, og kan holde til alle hverdagens strabadser, samt re-designes med flotte tæpper.

Det er der vigtigt i gulvjagten, er at du kender dine behov og din smag, så skal gulvlæggerne nok klare resten.