Sådan beholder du dine venner når du flytter  

At flytte er spændende, men det kan også være kedeligt at skulle forlade sine venner. Men det behøver ikke være sådan! Du kan faktisk beholde dine venner selvom du flytter. Her er nogle tips til, hvordan du gør det

 

Små samtaler er vigtige

Hold kontakten. Først og fremmest skal du huske at holde kontakten, ellers kan det være svært at bevare venskabet. Sørg for at skrive, ringe eller sende en sms til dine venner jævnligt. Det kan være et ti minutters opkald, mere skal der ikke til.

 

Til de store dage, kan det være en god idé at overveje et zoomopkald. Hold en virtuel fødselsdagsfest. Køb et gavekort og send det til din ven, eller lav en online spilfest. Det er sjovt og giver dig mulighed for at føle dig tættere på dine venner.

 

Besøg hinanden

Besøg dine venner, og sørg for at få besøg af dem. Hvis det er muligt, så lav et planlagt besøg, hvis ikke kan et uventet besøg også være en dejlig overraskelse.

 

Hvis du vil gøre det mere attraktivt for dine venner at komme på besøg, bør du købe et par gæstesenge, så dine venner ved, at de altid kan regne med et sted at sove.

 

Vær fælles om noget

Lav en fælles aktivitet. Du kan starte en fælles aktivitet, som du kan følge med dine venner uanset, hvor du er. Det kan være at gå til yoga sammen, læse samme bog eller lave en udfordring.

 

Et online kursus kan også være en god måde at udtrykke følelser på og få samlet dig med dine venner, selvom du er langt væk. I kan lære noget nyt sammen, diskutere det og dele jeres erfaringer.

 

Der er mange måder, hvorpå du kan bevare alle dine venner, selvom du flytter.