Alt du skal vide om at flytte til Fjerritslev

Fjerritslev er en hyggelig by med et aktivt lokalmiljø. Byen har gennem de seneste år udviklet sig meget, og det er blevet endnu mere attraktivt at flytte hertil. Der er dog nogle overvejelser, som du bør gøre dig, inden du flytter teltpælene op. Derfor har vi samlet en guide, så du kan få overblikket over alle de ting, der er værd at overveje, hvis du gerne vil flytte til Fjerritslev:

Er der jobmuligheder?

Det er selvfølgelig vigtigt at finde ud af, om der er nok jobmuligheder i Fjerritslev til netop dig og dine kompetencer. Heldigvis har byen flere forskellige virksomheder inden for mange forskellige brancher – lige fra produktion og industri til detailhandel og service. Derudover satser kommunen på at skabe flere jobs for at styrke det lokale arbejdsmarked. Det betyder, at der ofte dukker nye jobmuligheder op hele tiden. Det er desuden nemt at komme til de omkringliggende byer, hvor der ligeledes er mulighed for jobs.

Hvordan ser boligmarkedet ud?

Når du har fundet et job i Fjerritslev, handler det om at finde den perfekte bolig. Omkring byen ligger flere landsbyer og småbyer med mange muligheder for boliger i alle prisklasser og størrelser – så det burde ikke være svært at finde et sted at bo. Derudover er der selvfølgelig også lejeboliger i Fjerritslev selv, hvor du kan vælge mellem villaer, rækkehuse eller lejligheder. Priserne varierer alt efter beliggenhed og stand – men heldigvis er priserne generelt meget billige sammenlignet med andre byer i Danmark.

Hvilke aktiviteter kan man finde?

Fjerritslev har masser af forskellige aktiviteter både for store og små – lige fra sportsturneringer til koncerter og teaterforestillinger. I centrum af byen kan du desuden finde flere butikker samt restauranter og caféer med mad fra hele verden. Derudover huser Fjerritslev både et lokalt bryggerimuseum, et idrætscenter, et kulturhus samt et bibliotek – så der er masser af mulighed for underholdning!