Giv dit badeværelse et ekstra lækkert touch

Hvis du står og skal vælge interiør til badeværelset, så bør du overveje et spejl med lys. Et lysspejl giver nemlig et flot dekorativt lys, som er stemningsskabende og hyggeligt. Men som også er med til at bidrage til et effektivt lys i badeværelset.

Funktioner på spejle med lys

Spejle med lys findes med mange forskellige funktioner, som på hver sin måde har sine egne fordele. Nogle af dem vi kan fremhæve er:

  • Make up spejl: Er som oftest et felt på spejlet, som er med forstørrelse og med sit eget lys omkring. Det er naturligvis en stor fordel, når der skal lægges make-up, eller når man ellers har brug for at se noget tæt på.
  • Varme: Har spejlet varme, betyder det at der er et ”varmetæppe” på bagsiden som forhindrer spejlet i at dugge til, når der tages bad.
  • Bluetooth højttalere: Her har spejlet indbyggede højttalere, så du kan høre din yndlingsmusik, når du går i bad. Højttalerne er skjulte, så de ikke er synlige fra forsiden.
  • Dæmpning: Når spejlet har dæmpning, kan man regulere lysstyrken på spejlet, så man kan skrue ned, hvis det kun skal give et diskret lys, eller skrue op, når det skal være så effektivt som muligt.
  • Farve regulering: Med denne funktion, kan du regulere lystemperaturen, fra kold hvid til mere varm.
  • Frontlight / Backlight: Betyder at noget af lyset fra spejlet, kastes ud i rummet, i modsætning til back light, hvor lyset kastes ind på bagvæggen. Nogle spejle har en kombination af begge dele.
  • Hukommelse: På spejle med en touch knap på fronten, er det ikke alle spejle, som kan tændes og slukkes på en ekstern kontakt ved døren. Nogle spejle har dog denne funktion, hvor det kan ”huske” om den indstilling det havde, da det blev slukket.

LED Lys

I dag er alt lys fra spejle med lys, fra LED lys. Det betyder, at strømforbruget er langt mindre end i gamle dage, men det betyder også at lyset er langt bedre fordelt og bliver mere effektivt. Sammen med dette gør det også muligt at tilføre spejlet mange af de ovennævnte funktioner.

Så alt i alt, så vil du med et spejl med lys, få et moderne, flot og funktionelt stykke interiør på dit badeværelse, så du vil nyde bruge af i mange år ud i fremtiden.