Få opvarmet terrassen fra loftet

Overvejer du at få anskaffet dig en terrassevarmer? Så kan det være, at en hængende terrassevarmer lige er noget for dig. Med sådan en varmeløsning til terrassen, kan du forlænge perioden ude på denne markant. Dermed kan du sidde udenfor og nyde terrassen og naturen i mange måneder, og ikke kun om sommeren. Med en hængende terrassevarmer kan du på en billig og effektiv måde forlænge udendørstimerne på terrassen, og hygge dig med gæster og familie.

Hvor kan de monteres?

Hængende terrassevarmere tilføjer en dejlig følelse til dit udendørs område. Afhængigt af din terrasseopbygning kan en hængende terrassevarmer være den bedste monteringsmulighed, da der bare skal være et loft, som den kan monteres i. En hængende terrassevarmer kan monteres på loftet i en terrasse med udhæng eller overbygning, en overdækket altan, garagen eller i andre indgangspartier. Ved at udstråle varme ovenfra, tilbyder hængende terrassevarmere en behagelig måde at føle sig mere komfortabel på, når man opholder sig udenfor i de koldere tider, eller om aftenen, når solen er gået ned. Desuden kan du få monteret hængende terrassevarmere på dit arbejde, hvis nu du arbejder i et stort kontorrum, hvor der kan være dårligt isoleret.

Diskret og behageligt

Hængende terrassevarmere tilfører behagelig varme til terrassen, uden at forstyrre øjet eller indretningen, da den hænger diskret i loftet og er mere ude af syne, så man næsten ikke lægger mærke til den. Desuden fylder hængende terrassevarmere ikke din gulvplads op, som du i stedet kan bruge på flotte havemøbler og plantekrukker. Hængende terrassevarmere bruger eldreven infrarød teknologi, hvilket giver dig masser af kontrol over retningen af varmen, der udstråles. Dette giver en subtil, men behagelig varme, som gør det muligt for dig og dine gæster at spise og hygge jer under terrassevarmeren. Desuden er eldrevne infrarøde terrassevarmere en billigere løsning, i sammenligning med at bruge terrassevarmere på gas.