Sådan gør du klar til en hyggelig jul med familien

Julen er lig med kvalitetstid med familien. Der er både familiejulefrokoster og selve juleaften. Hvis det er din tur til at holde juleaften for hele familien, bør du forberede aftenen i god tid. Herved ender du ikke med at bukke under for stress og jag, når familien ankommer for at holde jul sammen med dig.

Brug en weekend på at lave julepynt

Mangler du julepynt til juletræet, kan du vælge at invitere din familie til en hyggelig weekend, hvor I alle sammen laver julepynt. Ikke nok med at dette er hyggeligt, så er det også praktisk, hvis der er brug for mere juletræspynt.

Desuden kan hele familien glæde sig over at se lige netop deres julepynt på træet. Orker du ikke at lave julepynten selv, kan du finde en masse billig julepynt på nettet.

Bag småkager et par dage inden juleaften

Et par dage inden juleaften kan du give dig i kast med at bage lækre småkager. Du bør vælge småkager, som du ved, at din familie kan lide. Dette er en hyggelig aktivitet, og du kan eventuelt spørge, om en eller flere af dine familiemedlemmer vil hjælpe. Husk at have nok ingredienser, da der naturligvis også skal være smagsprøver.

Få styr på marcipanen i god tid

Elsker din familie marcipan? Så bør du sørge for, at der er styr på marcipanen. Det er helt op til dig, om den skal overtrækkes med chokolade, blandes med nougat, nødder eller andet godt. For at du ikke skal stresse med at lave marcipan, bør du også lave dette flere dage inden juleaften.