Giv kontoret en ekstra makeover

Hvis du arbejder hjemme, eller på et kontor på din arbejdsplads, er det vigtigt at miljøet omkring dig er behageligt.

Igennem de senere år har man virkelig fundet ud af, hvor vigtigt det er at have et godt arbejdsmiljø. Dette glæder også hvis man sidder på kontor. Derfor skal man søge for at indrette kontoret således, at der er god akustik og god komfort når man arbejder. Følg med her for at få inspiration til at indrette hjemmekontoret eller kontoret på din arbejdsplads.

Få styr på akustikken i rummet

Det med at arbejde i et lokale hvor der er meget støj og uro, kan mindske effektiviteten og motivationen, på arbejdspladsen, væsentlig. Derfor er det vigtigt at få mindsket støj, i rummet, så meget som muligt. Dette kan man evt. gøre med en anden vægbeklædning. Beklæd væggene med akustikpaneler eller lav en korkvæg. Dette vil kunne dæmpe støjen og akustikken i rummet. Hvis du arbejder i et storrumskontor, kan det også være en god ide at sætte små skillevægge op. På den måde føler man, at man sidder i sit eget kontor, samtid med at det dæmper lyden fra snakken i rummet.

Så hvis du leder efter akustikpaneler, korkvægge eller andet, kan du gå på nettet. Her kan du finde alverdens ting til dekorative vægge, der kan dæmpe lyden. Shop her!

Komfort, komfort, komfort

Komforten på et kontor er meget vigtig. Hvis du ikke sidder ergonomisk og komfortabel, kan du skade din krop. Derfor er det vigtigt, at der anskaffes kontorstole og kontorborde, der kan hjælpe på komforten. Få eksempelvis et hæve-sænkebord, så du kan skifte mellem at stå op og sidde ned. Få også en kontorstol der passer lige præcis til din kropsform. Det er meget forskelligt, hvilken stilling folk sidder bedst i. Så find en stol, hvor du får den bedste og mest komfortable stilling.