Giv dit tag længere levetid

Kunne du godt tænke dig, at dit tag holder lidt længere, end hvad du egentlig er sat i udsigt? De fleste vil gerne have, at tingene holder længst muligt, men mange tænker også, at et tag har den levetid, det nu engang har. Men sådan behøver det faktisk ikke at være. Algefri har mulighed for at give dit tag en rens for alger. Det er med til både at gøre, at taget ser bedre og nyere ud, men også at det faktisk forlænger levetiden med op til flere år.

Algebehandling går relativt stærkt. Det kræver blot en enkelt behandling og så lidt ventetid, og så vil de alger, der har sat sig fast på tagstenene, efterhånden begynde at falde af, så taget igen bliver flot, som da det lige var blevet lagt. Det er altid skønt at komme kørende ind i sin indkørsel og kunne nyde synet af et renset tag, der bare ser sundt ud.

Forskellige typer algerens

Det er ikke kun et tag, man kan give algebehandling. Det kan også handle om en facade på en bygning, der er kommet til at se trist ud, og som efterhånden godt kunne trænge til at blive frisket lidt op. Her kan du med fordel snakke med et firma om, hvilken form for algebehandling, der ville give mening, og om hvordan resultatet vil blive.

På lidt mindre skala er det også vigtigt at huske på, at almindelige fliser på havegangen eller terrassen kan have godt af en omgang algebehandling. Grå fliser er bare lidt mere charmerende end fliser, der er blevet helt grønne af alger, og som næsten er bløde at gå på, fordi der er så meget plantemateriale, der er kommet til at dække dem. Med en spuling og en algerens kan du komme det til livs, så fliserne får nyt liv og kommer til at se ud som nye.