Forskellige geniale maskiner til handymanden

Handyman

Hvis du elsker gør det selv-projekter, og du er en vaskeægte handymand, kan det være en god idé at finde ud af, hvilke smarte maskiner du skal have i din samling. Der findes mange forskellige geniale former for værktøjer, maskiner og redskaber, som du uden tvivl bare må eje. Her kan du læse mere om nogle af de maskiner, som du bør have i din samling.

Generator

En generator er en maskine, der er i stand til at generere strøm. Denne maskine er derfor uundværlig de steder, hvor der ikke er adgang til strøm, og du står overfor at skulle bruge forskellige slags værktøjer, der kræver strøm. 

I dag findes der både klassiske generatorer og digitale generatorer. Klassiske generatorer er gode til drift af værktøjer med simple elmotorer, mens digitale generatorer er velegnede til at drive følsomt elektronisk udstyr såsom fjernsyn og computere. 

Kompressor

Investerer du i en kompressor, får du en maskine, der er god til at komprimere og transportere luft og andre gasser. Ved kompression stiger gassens tryk og temperatur. Når dette sker, så formindskes volumen. Kompression kræver tilførsel af energi.

Med en kompressor ved hånden eller i dit værksted kan du hurtigt få pumpet cyklen eller bilens dæk. Du kan ydermere bruge den til at sprøjtemale alt lige fra dit hus til et sofabord eller lignende. 

Har du noget meget beskidt værktøj eller andre beskidte ting, kan du desuden puste skidtet væk med hjælp fra en kompressor.