Få styr på kloak og afløb i hjemmet

Det er vigtigt at vide hvad man skal gøre, når kloakken ikke fungerer som det skal. Forsømmer man sin kloak for længe, kan man risikere at danne fugtskader, få rotter og i sidste ende oversvømmelse. Det kan lede til vandskader, som koster mange penge at få fikset.

Professionel hjælp

Du sidder måske med et tilstoppet afløb, og ved ikke hvad du skal gøre? Her er det vigtigt at ringe til en, der ved noget om sagen. Det er en god idé at lave et årligt eftersyn på kloak og afløb, så du sikrer dig at alt er i orden. Du kan gøre meget for at vedligeholde det selv, men i visse situationer er der brug for professionel hjælp. Du kan finde gode tilbud for Kloakservice online til billige priser, hvor de bedste står klar til at hjælpe dig når du ser tegn på fugtskader eller står i vand til knæene.

Et omfangsdræn sørger for at lede vand væk fra dit hus, og ligger som en tagrende gravet under jorden. Det bruges ofte i hjem med kælderetage, hvor der kan komme for meget fugt i fundamentet omkring kælderydervæggene. Online finder du gode tilbud for Omfangsdræn, hvor professionelle sørger for at hjælpe dig med det, du ikke kan fikse selv.

Det kan du gøre

Der er nogle småting, du kan gøre i din hverdag for at hjælpe kloak og afløb på rette vej. Det kan være en god idé at rense sine tagrender med jævne mellemrum. Fjern blade, grene, mos og andre ting der kan tilstoppe, og sørg for at vandet kan rende frit.

Du bør også være opmærksom på gulvafløbet på dit badeværelse – at huske at fjerne hårrester, sæbe og andet der ansamler sig her. Og husk selvfølgelig, at du ikke må smide ting i toilettet, der ikke hører til her (bind, bleer, skumklude mm.).