Tips og tricks til hvordan du kan gøre dit hus eller din lejlighed mere indbydende og hjemlig

Dit hjem er din base, og det er vigtigt at du derfor føler dig hjemme og tryg. Flere og flere danskere bruger i dag tid og energi på at renovere eller ændre indretningen i boligen, for at få en mere hyggelig og hjemlig atmosfære. Går du også og drømmen om at lave om i dit hjem, så det bliver mere indbydende og hjemlig, skal du kigge med her, for at få inspiration til hvordan du kan ændre indretningen i dit hjem, uden det koster vildt mange penge.

Tre tips til hvordan du kan starte på en ny indretning

  1. Planlæg og research

Inden du går i gang med at indrettet din bolig på ny, er det en god ide at finde inspiration til hvordan din nye indretning skal være. Her kan det være en gode ide at benytte sig af internettet og de sociale medier, for at finde lige præcis den stil du leder efter. Når du har fundet den helt rigtige stil, er det bare med at komme i gang.

  1. Start med væggene

Den måde du kan ændre mest på din indretning, er faktisk ved hjælp af maling. Indretningen i et rum bliver noget helt andet hvis du vælger at male én eller flere vægge i rummet. Hvis du går efter en hyggeligt, huleagtig fornemmelse i rummet, kan det være en god ide at male væggene en lidt mørkere farve. Selvom det kan være meget grænseoverskridende at gå fra et helt hvidt rum, til en mørkere farve, skal du bare springe ud i det. Når det kommer til at vælge den rigtige farve, er det en god ide at rådføre dig med en specialist. Det er også en god ide at vælge en kvalitetsmaling som Jotun Lady maling. Find alt indenfor Jotun Lady maling hos din forhandler.

  1. Gør brug af secondhand

For at spare penge på møbler, nips og andre ting til hjemmet, kan det være en rigtig gode ide at gøre brug af genbrug. Der findes masser af secondhand butikker og genbrugsbutikker, der har smukke møbler i god stand. Du kan også gøre brug af diverse genbrugs sider på internettet.

Når du har fundet de helt rigtige møbler til dit hjem, skal du i gang med finish og detaljer. Her kan du også gøre brug af genbrugs lamper, lysestager osv.