Skab en personlig stil i din indretning på budget

Der er mange måder man kan vælge at indrette sig i sit eget hjem. Det bedste er dog, når funktion og udtryk går op i den højere enhed. Den bedste måde er opnå netop det på, er at inddrage din egen, personlige smag i din indretning. Men hvordan kan du skabe en stilfuld og gennemført stil der også viser præcist hvem du er? Læs endelig med her, for jeg har nemlig samlet en lille mini-guide til dig der gerne vil indrette dig personligt på budget.

Brug effektive virkemidler

Hvis der er noget der efterlader et godt indtryk, så er det farver og mønstre. Det er nemlig den mest effektive måde at skabe en god stemning på. Du kan eksempelvis tapet til at skabe en flot effekt, eller definere en bestemt funktion i dit rum. Og der er altså ikke nogen der siger at tapetet skal være voldsomt og helt vildt farverigt. Hvis du er til et mere afdæmpet og minimalistisk udtryk, kan du med fordel vælge et ensfarvet tapet, der til gengæld har lidt struktur. Det skaber dybde og dimension i din indretning uden være helt vildt og voldsomt. Det vigtigste er at lege udtrykket og finde det der passer ind hos dig.

Bland forskellige stilarter

En virkelig god måde at skabe en personlig og gennemført indretning på, er faktisk at blande stilarter sammen. Du behøver selvfølgelig ikke at vælte det hele sammen i en stor pærevælling, men i stedet for at tænke din indretning som en stil – så tænk i farver og stemninger i stedet. Bland gerne nye køb og lækre genbrugsfund, eller hårde og bløde materialer.

Når du blander tingene sammen på den måde viser du, at du har taget stilling til din indretning og har gjort dig tanker om hvordan du gerne vil bo. Dét er personlig indretning.