Guide: Sådan får du de absolut flotteste fællesområder

Mange af os er ude for at vi skal dele op til flere fælleområder med fremmede mennesker, grundet adresse i et lejlighedskompleks. Disse komplekser er som oftest beliggende i storbyen, hvor langt de færreste har nogen idé om, hvem det er, som de deler opgang med, også fordi disse opgange som oftest rummer rigtig mange mennesker. Det er derfor vigtigt, at alle fællesområder både i men også tilhørende opgangen, bliver holdt flot og ryddelig, så alle føler sig hjemme. Læs derfor med her, hvis du enten er ejer af et lejlighedskompleks eller i en boligforening, som vil gøre sit absolut bedste for at opgangen skinner.

Slut med fritidsarbejdere – hyr en professionel

Selv at give sig i kast med at vaske seks etagers trapper hver anden uge, samtidig med at en eventuel gård og vaskekælder også skal passes, kan virke uoverskueligt for en af beboerne, eller dig selv som ejer af bygningen. Det er derfor en god idé at søge efter ejendomsservice, som bliver udført at erfarne og fagligt kompetente arbejdere, der garanterer et flot leveret resultat, hver gang de har været forbi. På denne måde undgår du, at der bliver ansat en beboer, som i forvejen har travlt med skole, arbejde eller begge, og derfor ikke får prioriteret rengøringen ordentligt, eller blot mangler de rette kompetencer for at levere et godt og solidt arbejde.

Mulighed for hjælp til alle hjørner og kroge

Der findes hjælp til både det mere gængse som trappevask, men også f.eks. gårdhaver, som kan kræve en del arbejde og vedligeholdelse i løbet af året, afhængigt af størrelse og beboere. Uanset hvad er det en klar fordel at ansætte nogen, som har styr på det de laver, så alle fællesarealer altid er holdt flotte og nydelige. Dette giver glade og tilfredse beboere, som stolt vil vise bygningen frem for venner og familier.