Gaver til én der lige er flyttet hjemmefra

At flytte hjemmefra er et stort skridt i enhver persons liv. Nogle gør det lige så snart de har penge til det, andre nyder at bo hjemme hos mor og far, så længe de kan.

 

Fælles for alle er, at det er en kaotisk tid. Her finder man hurtigt ud af, hvor lidt man ved om at passe hjem. Al maden skal laves selv, vasketøjet vaskes på forskellige grader og mobilabonnementet skal betales til tiden.

 

Det er en situation, der kalder på en gave. En gave, der kan forsøde tilværelsen lidt, og gøre overgangen noget nemmere.

 

Mad

Hvad der før var en selvfølgelighed, bliver hurtigt en bekymring for, hvor det næste måltid skal komme fra, når man flytter hjemmefra. En god gave, er derfor en gave der relaterer sig til mad. Det kunne for eksempel være en kurv fuld af konserves, en kogebog eller et gavekort til Netto.

 

Indretning

Mange unge mennesker har ikke råd til de møbler, de gerne ville sidde i. Lejligheden bliver derfor indrettet efter en hurtig tur i Ikea. Det er der ikke meget sjæl over.

 

Giv ting, der puster sjæl ind i den ellers døde lejlighed. Her er tale om kunst, møbler og køkkenservice.

 

Ting, der gør at stedet ikke ligner et udstillingsvindue i Ikea, men faktisk ligner et hjem, hvor der bor mennesker.

 

Nogle gange er det, der skaber følelsen af liv, liv. Et hjem fyldt med planter ligner et sted, man har lyst til at opholde sig i.

 

De fleste, der flyver fra reden, har dog andre ting i hovedet i end at passe en plante, og de dør som fluer. Plastikplanter er aldrig løsningen, men der findes nemme stueplanter, som alle kan finde ud af at holde liv i. De tilføjer meget til hjemmet.