Få et naturligt hjem med lammeskind fra NATURES Collection

Naturen kan give dig en følelse af frihed, og luften er bare mere frisk. Derfor elsker mange mennesker at være omringet af naturlige materialer, og der kommer NATURES Collection ind i billedet!

NATURES Collection er en bæredygtig virksomhed, som arbejder med 100% naturlige materialer i form af ægte pels og rå skind af tårnhøj kvalitet. I deres udvalg finder du alverdens items, som du kan bruge til at få en naturlig og fortryllende indretning med. 

I denne artikel kan du læse mere om ægte lammeskind fra NATURES Collection.

Ægte lammeskind fra hele verden

Hos NATURES Collection finder du et stort udvalg af ægte højkvalitetslammeskind, som du kan bruge til at skabe en fuldstændig fortryllende indretning med, der emmer af ren natur. Det mest populære lammeskind kommer fra New Zealand, og det er kendetegnet ved at have en dejlig, blød pels med tætte og fine hår. Hvis du søger et råt item til indretningen, skal du nærmere gå efter et af deres islandske lammeskind, som har en vild pels. Hvis du derimod ønsker en indretning, der udstråler fest og farver, så burde du tage et kig på lammeskindene fra Tibet, som har de smukkeste proptrækkerkrøller.

Heldigvis stopper det slet ikke der. I udvalget finder du også smukke lammeskind fra bl.a. Gotland, England, Australien og USA.  

En bæredygtig indretning med ægte pels

Vidste du, at du kan få en bæredygtig indretning, når du vælger ægte lammeskindspels fra NATURES Collection? Efterhånden er bæredygtighed kommet mere i fokus, og det er der god grund til! Vær med til at beskytte miljøet og tænk bæredygtigt, når du indretter dit hjem.

Det store spørgsmål er i den forbindelse, hvad der gør lammeskindspelsen fra NATURES Collection bæredygtig? Mange tror fejlagtigt, at pelsindustrien er lig med mindre dyrevelfærd, men det er langt fra sandheden. Et af NATURES Collections helt store mærkesager er nemlig miljø og dyrevelfærd. De vælger ægte lammeskind fra kødindustrien, hvor pelsen er et typisk biprodukt til produktionen af kød. Intet går til spilde, og ressourcespildet mindskes.

Der er mange gode grunde til at indrette med ægte lammeskindspels fra NATURES Collection, så dyk ned i deres univers af rå natur og nordisk charme og find alle dine favoritter i dag.